Dobrodošli u naš web shop. Molimo Vas da prije korištenja detaljno pročitate Uvjete i Odredbe naše web stranice www.shivshav.hr ( u daljnjem tekstu Stranice, Shopa, usluga) koju vodi uređuje ShivShav, obrt za proizvodnju ostale odjeće (mi, naše, ShivShav).

Vaš pristup i korištenje naših stranica web shopa moguće je po prihvaćanju ovih uvjeta. Ovi se Uvjeti odnose na sve posjetitelje , korisnike i sve ostale koji posjećuju ili koriste naše usluge. Pristupajući i koristeći naše Stranice pristajete na ove Uvjete. Ako niste suglasni sa nekim dijelom naših uvjeta ne možete pristupiti korištenju Usluge.

Informacije o nama

Sljedeći Uvjeti i Odredbe prodaje odnose se na ponude i proizvode na stranici www.shivshav.hr , koju posjeduje i održava :
ShivShav, obrt za proizvodnju ostale odjeće
Tumpići 19 ,51414 Ičići , Hrvatska
Vlasnik : Željko Ružić / OIB: 44991070758

Pristup našoj stranici

Pristup našoj stranici je dozvoljen na privremenoj osnovi, i zadržavamo pravo da povučemo ili obustavimo Uslugu na našoj stranici bez prethodne najave. Mi nismo odgovorni ako zbog bilo kojeg razloga naša stranica nije dostupna u određeno vrijeme ili određeni period.
S vremena na vrijeme , možemo onemogućiti pristup nekim dijelovima naše Stranice, ili cijeloj stranici, korisnicima koji su se na njoj registrirali.
Vi ste odgovorni za sve potrebne postavke da bi imali pristup našim stranicama.
Vi ste odgovorni da osigurate da sve osobe koje pristupe našoj Stranici preko vaše internet konekcije budu obaviješteni o ovim Uvjetima i da ih poštuju.

Pravo na intelektualno vlasništvo

Mi smo vlasnici licence za svo intelektualno vlasništvo na našoj Stranici, i sve materijale koji su objavljeni na njoj. To se odnosi, ali nije ograničeno , na dizajn, izgled, pojavu, grafiku, fotografije. Sve to zaštićeno je zakonom o copyright-u i odnosi se na cijeli svijet. Sva prava su pridržana i rezervirana. Svi tekstovi i slike vlasništvo su ShivShav-a, osim ako nije drugačije naznačeno.
Možete isprintati jednu kopiju, ili pohraniti dodatke, sa bilo koje naše stranice za vašu osobnu upotrebu i možete sa drugim ljudima kojima surađujete podijeliti materijale sa naše stranice, isključivo ako nas navedete kao izvor informacija.
Ne dozvoljavamo modificiranje papirnatih ili digitalnih kopija materijala koje ste isprintali ili pohranili sa naše stranice u bilo kojem obliku, te ne smijete koristiti ilustracije, fotografije , video ili audio uratke ili grafike odvojeno od teksta uz koji su objavljene.
Molimo vas također da nas uvijek obavijestite o korištenju materijala s naših stranica,i da nas navedete kao autore ( ilil koautore) materijala sa naših Stranica.
Ne smijete koristiti materijale s naših stranica za promidžbene svrhe bez da ste dobili licencu i dozvolu od nas kao posjednika licence.
Ponosni smo i zadovoljni ako dijelite sadržaj u nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da dodate naše ime , zaslugu i link na naš Web site.
Ako printate, kopirate ili pohranjujete bilo koji dio naše Stranice i kršite Uvjete i odredbe, vaše pravo na korištenje ove stranice je odmah ukinuto, i morate odmah, po našem mišljenju vratiti, te uništiti kopije materijala koje ste napravili.

Naplata i Plaćanje

Sve narudžbe koje su zaprimljene biti će procesirane u lokalnoj valuti Hrvatska kuna (HRK).
Jedini izuzetak je kod kupovine Paypal-om kada je službena valuta EUR-o.
Ukupna cijena vaše narudžbe je sastavljena od cijene proizvoda + cijene dostave.

Metode plaćanja

Uplate na naš račun putem net bankinga, Pošte, FINE…
Uplate putem Paypal-a.
Uplate pouzećem, koju plaćate kuriru kada Vam dostavi proizvod.

Otkazivanje narudžbe

Ako želite otkazati narudžbu , možete to učiniti tako da nas odmah kontaktirate na mail info@shivshav.hr.
Ako je vaša narudžba poslana u vrijeme vašeg otkazivanja, molimo vas da nam pošaljete narudžbu nazad, o svome trošku preporučenom poštom, kako bi mogli pratiti da se paket ne izgubi. Mi nismo odgovorni ako pošaljete paket koji ne dođe natrag nama.

Opis proizvoda

Svaki kupljeni proizvod prodan je na temelju svojeg opisa. Trudimo se da osiguramo što vjerniji prikaz proizvoda, njihov sastav, boju te da su opisi točni i precizni, što se tiče njihove veličine i sastava. Imajte na umu da je svaki naš proizvod ručno rađen i da uvijek postoji mogućnost malog odstupanja , u boji, otisku ili načinu oslikavanja proizvoda. Ovo je čar ručno rađenih proizvoda i baš to im daje posebnu vrijednost i karakter.

Promjene

Zadržavamo pravo na modifikaciju i promjenu ovih Uvjeta i Odredbi u bilokoje vrijeme. Ako je revizija materijalna potrudit ćemo se da vas na nova pravila upozorimo 30 dana prije nego će ona početi vrijediti. Zadržavamo pravo da sami odlučimo na što se sve odnosi materijalne promjene.
Ako nastavite koristiti našu stranicu nakon promjene uvjeta, smatramo da na nove uvjete pristajete i oni se automatski odnose na vas.

Kontaktirajte nas

Ako imate dodatnih pitanja u vezi ovih uvjeta korištenja molimo da nas kontaktirate na mail : info@shivshav.hr Ovi uvjeti i odredbe odnose se samo na narudžbe koje su napravljene preko web shopa na adresi shivshav.hr

Add to cart