SHIVSHAV - MI BIRAMO PRIRODNO.

Pomno kreirana i dizajnirana odjeća za bebe i djecu od organskog pamuka. Svaki kroj je napravljen tako da se prilagodi vašoj bebi i djetetu. Svi printevi su rađeni bojama na bazi vode i ne sadrže štetne plastisole.

Papirnate i platnene vreće za igračke, knjige i sve sitnice koje nemaju svoje mjesto idealne su za dječje sobe i testirane da izdrže velike količine igračaka. 

Sve proizvode prije puštanja na tržište testiramo na svojoj djeci i tek kad ih oni odobre, proizvod može krenuti na tržište.

NAŠE VRIJEDNOSTI

BIRAMO PRIRODNE MATERIJALE

Naša odjeća šivana je od organskog pamuka.

BRINEMO O ZDRAVLJU VAŠE DJECE

Dječja koža je puno osjetljivija i tanja, stoga zahtjeva posebno nježne materijale koje mi koristimo.

BRINEMO O ZAŠTITI OKOLIŠA

Pazimo da naši proizvodi i ambalaža imaju što manje utjecaja na okoliš. Volimo zemlju na kojoj živimo i želimo je očuvati za generacije koje dolaze.

VI STE NAM BITNI

Svi naši proizvodi kreirani su za vas i vašu djecu, stoga ako imate sugestiju, kritiku ili super ideju slobodno nam se javite.

NAŠA PRIČA

ShivShav je obiteljski posao, jer kod nas sve kreće od obitelji. Kad se rodio naš sin Filip imao je problema sa osjetljivom kožom i atopijskim dermatitisom i u želji da njemu pomognemo počeli sam istraživati i
nabasali smo na organski pamuk. Svidjelo nam se da je to prirodni materijal gdje se pri proizvodnji pazi da se ne koriste štetni pesticidi, da se podržava fair trade, da je materijal izdržljiviji i puno mekši od
običnog pamuka. Kroz razgovor smo došli smo na ideju da pokrenemo proizvodnju odjeće za bebe i svega onoga što je povezano s bebama i djecom. I eto tako se rodio ShivShav. 

Ideja se rodila 2015., a ShivShav je službeno otvoren 2016. godine. Postali smo prepoznatljivi po našoj robici od organskog pamuka, a u proizvodnju smo uveli i proizvode za uređenje dječjih interijera i
proizvode za pohranu igračaka. 

Njegujemo personalizirani pristup prema svakom klijentu, jer oni su naša proširena obitelj. Iz dana u dan gledamo naše male klijente kako rastu, uživaju u našim proizvodima. S njima i kroz njih i mi rastemo i razvijamo se, te smo zahvalni da imamo priliku biti dio vašeg svijeta.

NAŠ TIM

Sandra Ružić
Kreativni voditelj
Željko Ružić
Vlasnik i osnivač
Add to cart